Trimite unui prieten Printeaza pagina

CONTRACTARE 2010 - In atentia furnizorilor de servicii medicale

Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Timis invita toti furnizorii de servicii medicale, medicamente si dispozitive medicale, care doresc sa intre in relatie contractuala cu institutia pe 2010, sa depuna documentele pentru contractare la serviciile specializate ale CJAS pana in data de 16 aprilie, ora 1200, urmand ca perioada de contractare sa fie finalizata pana la data de 30 aprilie 2010.

In cazul in care, furnizorii vor depune documentele prevazute de actele normative in vigoare, necesare incheierii contractelor, dupa 16 aprilie 2010, furnizorii respectivi nu vor mai intra in relatie contractuala cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Timis, pana la urmatorul termen de contractare.

Informatii detaliate privind contractarea, precum si documentele necesare, pe tipuri de asistenta medicala, se regasesc pe site-ul Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Timis contractare 2010.

12/04/2010
Sursa: Televiziunea-medicala.ro


Sfaturi sanatoase

Evita deshidratarea

Nu trebuie sa astepti pana ti se face sete pentru a te hidrata. Solutia cea mai potrivita este sa bei apa pe tot parcursul zilei pentru a preveni deshidratarea.

vezi urmatorul sfat!

Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii