Trimite unui prieten Printeaza pagina

CNP 2011 - Al IV-lea Congres National de Psihiatrie, 19-22 octombrie 2011

CNP 2011 - Al IV-lea Congres National de Psihiatrie, 19 - 22 octombrie 2011
Centrul International de Conferinte Palatul Parlamentului, Bucuresti

Asociatia Romana de Psihiatrie si Psihoterapie, Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" si Centrul National de Sanatate Mintala si Lupta Antidrog organizeaza in perioada 19 - 22 octombrie 2011, la Centrul International de Conferinte, Palatul Parlamentului, Bucuresti, cel de-al IV-lea Congres National de Psihiatrie - CNP 2011.

Organizat la fiecare 3 ani, Congresul National de Psihiatrie este cea mai mare manifestare stiintifica din Romania care implica o larga participare nationala si internationala in domeniul psihiatriei si sanatatii mintale, fiind asteptati sa participe mai bine de 1.000 de specialisti.

Sub motto-ul "2 decenii de initiative si realizari in psihiatria din Romania (1990 - 2011)", CNP 2011 reprezinta o oportunitate unica pentru promovarea celor mai noi cercetari, tratamente si tehnologii in domeniul psihiatriei si sanatatii mintale, precum si o sansa de identificare de potentiali parteneri pentru toate tipurile de institutii care activeaza in acest domeniu.
Congresul este deschis contributiilor stiintifice originale, facilitand schimburi de idei si de experiente clinice cu orientari si durate diferite privind tulburarile afective, anxietate si tulburarea obsesiv-compulsiva, educatia in psihiatrie, sanatate mintala si literatura, psihiatria si sexualitatea, schizofrenia etc.
Reuniunile stiintifice vor fi insotite de o expozitie medicala specializata care reuneste companii din toata tara din domeniul psihiatriei, ce vor expune produse farmaceutice, consumabile, aparatura, echipamente si instrumente de ultima generatie.
Pentru informatii suplimentare privind participarea la acest eveniment, va invitam sa vizitati website-ul oficial al Congresului, www.congrespsihiatrie.ro.

Contact:
Management Congres:
Ralcom Exhibitions srl
Telefon: 021-210.58.14, 021-210.65.40
Fax: 021-212.27.02
Email: registration@congrespsihiatrie.ro
Site web: www.congrespsihiatrie.ro


Sfaturi sanatoase

Evita deshidratarea

Nu trebuie sa astepti pana ti se face sete pentru a te hidrata. Solutia cea mai potrivita este sa bei apa pe tot parcursul zilei pentru a preveni deshidratarea.

vezi urmatorul sfat!

Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii