Trimite unui prieten Printeaza pagina

Asociatia Nationala pentru Protectia Pacientilor intiaza programul "Cinstire si recunostinta"

Asociatia Nationala pentru Protectia Pacientilor, in semn de recunostinta fata de cei care si-au dedicat viata si cariera sanatatii si vietii oamenilor, initiaza programul privind cinstirea memoriei acestora, denumit "Cinstire si recunostinta pentru medicii, cadrele medicale si specialistii care si-au dedicat viata profesionala sanatatii si vietii oamenilor".

In acest sens, in data de 06 mai 2011, incepand cu ora 13:30, cu ocazia implinirii a 7 ani de la disparitia dintre noi a distinsului medic pediatru si prieten dr. Ion Ivan (1952-2004), in semn de adanca recunostinta pentru daruirea intregii sale cariere ingrijirii si salvarii copiilor bolnavi, Asociatia Nationala pentru Protectia Pacientilor cu sprijinul familiei Ivan, a conducerii Institutului Clinic Fundeni si a Clinicii de Pediatrie Fundeni, precum si cu sprijinul S.C. Marmura Pantelimon, organizeaza ceremonia de comemorare, cu dezvelirea placii IN MEMORIAM Dr. ION IVAN.

In cadrul ceremoniei vor lua cuvantul personalitati din lumea medicala, reprezentanti ai organizatiilor de pacienti si prieteni ai celui care a fost Dr. Ion Ivan.

Va asteptam sa fiti alaturi de noi pentru a arata recunostinta celor care isi dedica vietile sanatatii noastre!

05/05/2011
Sursa: Stirimedicale.ro


Sfaturi sanatoase

Evita deshidratarea

Nu trebuie sa astepti pana ti se face sete pentru a te hidrata. Solutia cea mai potrivita este sa bei apa pe tot parcursul zilei pentru a preveni deshidratarea.

vezi urmatorul sfat!

Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii