Trimite unui prieten Printeaza pagina

Aniversare la Clinica de Ortopedie din Timisoara

La sfarsitul acestei saptamani, Clinica de Ortopedie - Traumatologie din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Timisoara implineste 60 de ani de la infiintare (1950-2010). Cu aceasta ocazie, la Universitatea de Medicina si Farmacie "Victor Babes" din Timisoara vor avea loc, in zilele de 27 si 28 mai, o serie de manifestari stiintifice. In cadrul sesiunii stiintifice - "Actualitati in ortopedie si traumatologie" - vor conferentia specialisti din cadrul clinicilor I si II de Ortopedie - Traumatologie, precum si invitati de seama din strainatate.

Joi, 27 mai, de la ora 11.00 va fi organizata o conferinta de presa, care va avea loc in Sala de Curs de la Clinica de Ortopedie - Traumatologie.

La conferinta vor fi prezenti prof. univ. dr. Horia Vermesa, Sef Clinica I Ortopedie - Traumatologie si prof. univ. dr. Dan V. Poenaru, Sef Clinica II Ortopedie - Traumatologie.

De la ora 10.00, la Biserica SCJUT va avea loc Te Deum pentru cei decedati din Clinica.

Vineri, 28 mai, de la ora 12.00, la UMF "Victor Babes" din Timisoara va avea loc Sesiune festiva a Senatului UMF "Victor Babes", ocazie cu care se vor acorda diplome si medalii aniversare.

2010
Sursa: Televiziunea-medicala.ro


Sfaturi sanatoase

Evita deshidratarea

Nu trebuie sa astepti pana ti se face sete pentru a te hidrata. Solutia cea mai potrivita este sa bei apa pe tot parcursul zilei pentru a preveni deshidratarea.

vezi urmatorul sfat!

Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii