Trimite unui prieten Printeaza pagina

Alaturi de mame de Ziua Internationala a Femeii

Fundatia "Antibiotice Stiinta si Suflet" a organizat in data de 8 martie 2011, cu ocazia Zilei Internationale a Femeii, o actiune de donatie la 3 maternitati, una din Iasi si doua din Bucuresti. Actiunea de caritate a vizat 150 de femei de la Spitalul Clinic de Obstetrica - Ginecologie "Cuza Voda" din Iasi si de la Maternitatile "Filantropia" si "Polizu" din Bucuresti.

"Nasterea unui copil reprezinta o responsabilitate majora, dar si o binecuvantare. Aparitia pe lume a unui copil este o experienta pozitiva, de care mama isi va aduce aminte peste ani cu placere si nostalgie. Pe langa bucuria pe care o traiesc femeile pentru ca au devenit proaspete mamici, Fundatia "Antibiotice Stiinta si suflet" doreste sa le aduca un zambet in plus prin acest gest frumos", a declarat Ioana Tode, Presedinte al Fundatiei "Antibiotice Stiinta si Suflet".

Actiunea de donatie "Alaturi de mame, de Ziua Internationala a Femeii" a constat in oferirea unor pachete cadou alcatuite din produse de ingrijire corporala, o surpriza dulce, suplimente nutritive marca Antibiotice si un ghid de sfaturi utile pentru cresterea copilului folositoare mamei in acest moment special din viata ei, nasterea unui copil.

"Ideea a venit din partea societatii Antibiotice cu care noi avem o colaborare foarte buna. Toate femeile internate in sectiile de Ginecologie - Obstetrica vor primi cadouri si vitamine produse de Antibiotice. Actiunea este una foarte frumoasa si ziua de 8 martie nu trebuie sa treaca neobservata pentru mamele aflate in maternitate", a declarat prof. dr. Mircea Onofriescu, manager la Maternitatea Cuza Voda din Iasi.

Despre Fundatia "Antibiotice Stiinta si Suflet"

La finele anului trecut a luat fiinta la initiativa companiei Antibiotice, Fundatia "Antibiotice Stiinta si Suflet". Compania Antibiotice, o organizatie aproape de oameni, considera ca este firesc si uman sa se implice activ in dezvoltarea comunitatii.

Organizatie non-profit, cu sediul in Iasi, Fundatia "Antibiotice Stiinta si Suflet" are ca principale obiective desfasurarea de actiuni caritabile si proiecte sociale, educationale si culturale care sa contribuie la implinirea viselor oamenilor, oferindu-le resurse si sprijin.

09/03/2011
Sursa: Stirimedicale.ro


Sfaturi sanatoase

Evita deshidratarea

Nu trebuie sa astepti pana ti se face sete pentru a te hidrata. Solutia cea mai potrivita este sa bei apa pe tot parcursul zilei pentru a preveni deshidratarea.

vezi urmatorul sfat!

Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii