Trimite unui prieten Printeaza pagina

APSR supune atentiei publice masurile necesare pentru atenuarea degradarii progresive a sistemului..

APSR supune atentiei publice masurile necesare pentru atenuarea degradarii progresive a sistemului de sanatate din Romania.

Alianta pentru Sanatate din Romania va invita sa participati miercuri 16.03.2011, orele 11.00, la sediul CNSLR Fratia (Intrarea Cristian Popisteanu 1-3 Sectorul 1 Bucuresti,), la conferinta de presa. Alianta pentru Sanatate din Romania doreste sa comunice masurile comune ale principalilor actori din sistemul de sanatate su ale pacientilor pentru stoparea degradarii progresive a sistemului medical.

Despre Alianta pentru Sanatate din Romania

Pentru prima data pacientii, medicii, farmacistii si toti ceilalti profesionisti implicati in sistemul de sanatate si social lucreaza impreuna pentru promovarea si respectarea drepturilor pacientilor, argumentarea in fata autoritatilor publice responsabile si factorilor policiti pentru schimbarea cadrului legislativ in conformitate cu realitatile si nevoile pacientilor.

Masurile pe care le propune si le sustine vizeaza organizarea si functionarea intregului sistem de sanatate din Romania, avand in centrul sau pacientul; ele sunt grupate pe tipuri de masuri ce vizeaza toate aspectele de care depinde sanatatea natiunii.

Sanatatea romanilor este in pericol si reprezinta o urgenta nationala!

La conferinta vor participa urmatorii reprezentanti A.P.S.R.:

Dl Cristian Hotoboc - Presedinte A.P.S.R. si Presedinte PALMED,
Dl Vasile Barbu - Secretar General A.P.S.R. si Presedinte ANPP,
Dna Dr. Rodica Tanasescu - Vicepresedinte A.P.S.R. si Presedinte SNMF,
Dna Dr. Farmacist Ioana Cacovean - Vicepresedinte A.P.S.R. si Presedinte PFDR,
Dna Mariuca Ivan - Vicepresedinte A.P.S.R. si Director General CAG,
Dl Dr. Cosmin Alexandrescu - Vicepresedinte A.P.S.R. si Presedinte APMA,
Dl Dr. Viorel Vasile - Vicepresedinte A.P.S.R. si Presedinte ADMR.

14/03/2011
Sursa: Stirimedicale.ro


Sfaturi sanatoase

Evita deshidratarea

Nu trebuie sa astepti pana ti se face sete pentru a te hidrata. Solutia cea mai potrivita este sa bei apa pe tot parcursul zilei pentru a preveni deshidratarea.

vezi urmatorul sfat!

Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii