Trimite unui prieten Printeaza pagina

2012 - deschiderea celei mai mari unitati medicale din Romania

Grupul Medical Romgermed a intrat in linie dreapta cu amenajarea celei mai mari unitati medicale proprii din Romania.

In prima parte a anului 2012 va fi gata Ambulatoriul de Specilalitate in cadrul Spitalului Romgermed, parte integranta a unui proiect mai vast (respectiv spitalul privat cu 250 de paturi). Tinand cont de adresabilitatea foarte larga, de numarul mare de cabinete si de specialitati medicale (peste 20), de dotarile si de serviciile medicale conexe implicate, conducerea Romgermed apreciaza ca aceasta unitate medicala va fi cel mai mare Ambulatoriu de Specialitate privat din Bucuresti in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate.

Premiera in Romania

Pentru prima data in Romania, pacientii asigurati vor beneficia de toate analizele, serviciile si specialitatile medicale decontate de catre Casa de Asigurari intr-un spatiu extrem de generos (peste 6.000 mp), organizat dupa cele mai moderne standarde.

In baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau de la medicul specialist aflat in relatie contractuala cu Casele de Asigurari, pacientii asigurati vor putea sa acceseze in mod gratuit in noul Ambulatoriu din cadrul Spitalului Romgermed urmatoarele servicii decontate:

- Analize de laborator - toate cele 75 analize uzuale prevazute in Contractul-cadru privind conditiile acordarii asistentei medicale in cadrul sistemului de asigurari sociale de sanatate
- Consultatii la medici de specialitate - in specialitatile obstetrica-ginecologie, endocrinologie, pediatrie, neurologie, psihiatrie, medicina interna, chirurgie, ORL, oftalmologie, cardiologie, dermatologie, alergologie si altele
- Servicii diagnostice simple si complexe, precum si servicii terapeutice / tratamente chirurgicale si medicale dintre care amintim: explorarea campului vizual, EKG de efort, teste cutanate (prick sau IDR) cu seturi standard de alergeni, determinarea refractiei, extractie de corpi straini, manevre de mica chirurgie pentru abces si/sau chisturi si multe altele
- Ecografie: abdominala, pelvina, transvaginala, pentru morfologia fetala, ecografie endocrina (de san sau de tiroida), ecografie de organ, de vase sangvine sau de parti moi

In completarea serviciilor decontate, Ambulatoriul de Specilalitate din cadrul Spitalului Romgermed va oferi, la preturi extrem de avantajoase, o gama extinsa de alte servicii, analize medicale si investigatii diagnostice.

"Asiguratii care nu sunt inca arondati unui medic de familie se pot inscrie pe lista de pacienti a oricaruia dintre medicii de familie aflati in relatie contractuala cu CASMB care vor activa in Ambulatoriul de Specilalitate din cadrul Spitalului Romgermed", sustine doctor George Manoiu, Director de Dezvoltare al Grupului Medical Romgermed.

Centre ultra-moderne

Pacientii vor beneficia si de serviciile unui centru ultramodern de stomatologie-implantologie (amenajat dupa standarde suedeze), precum si de prezenta unei farmacii cu circuit deschis.

"Pentru a completa solutiile terapeutice necesare unei largi game de afectiuni, in cadrul Ambulatoriului de Specilalitate din Spitalul Romgermed va functiona si un ultramodern centru de medicina fizica, recuperare medicala si balneologie. Cea mai mare parte a consultatiilor, procedurilor si manevrelor terapeutice va fi de asemenea decontata de catre Casa de Asigurari de Sanatate: kinetoterapie, galvanizare, ultrasunete, curenti, bai galvanice, aplicatii si bai cu parafina, masaj regional, segmentar sau reflex precum si multe altele.", declara doctor George Manoiu.

Nu in ultimul rand, in cadrul noii unitati medicale va activa un departament de medicina muncii in care vor putea fi examinati pana la 3.000 angajati/luna.

14/12/2011
Sursa: Stirimedicale.ro


Sfaturi sanatoase

Evita deshidratarea

Nu trebuie sa astepti pana ti se face sete pentru a te hidrata. Solutia cea mai potrivita este sa bei apa pe tot parcursul zilei pentru a preveni deshidratarea.

vezi urmatorul sfat!

Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii