Trimite unui prieten Printeaza pagina

ZIUA NATIONALA A INFERTILITATII

Asociatia Embriologilor AER organizeaza anual aceasta manifestare ca urmare a necesitatii de constientizare a faptului ca infertilitatea este o realitate cu care ne confruntam foarte multi dintre noi!

In acest cadru AER isi va concentra eforturile pentru :

- reunirea tuturor specialistilor romani din domeniu.
- consolidarea increderii diferitelor segmente de public in activitatea desfasurata de embriologie si in specialistii care o desfasoara.
- pentru crearea si implementarea legislatiei de specialitate si in tara noastra, ocazie cu care, salutam eforturile sustinute ale Asociatiei SOS Infertilitatea in domeniu.
- pentru a propune proiecte pentru informarea publicului roman si a specialistilor in embriologie in legatura cu domeniile de interes.

Speram ca prin activitatea noastra sa putem populariza catre publicul larg informatiile pertinente privind serviciile embriologice si de medicina reproductiva
Va rog sa va ganditi si la cei pentru care cuvantul mama sau tata sunt doar o speranta...la care uneori nici macar nu mai au puterea sa gandeasca.
Studiile estimeaza ca 1 din 6 cupluri sufera de o forma sau alta de infertilitate. Totusi, in ciuda numarului mare de persoane cu probleme de infertilitate, multe cupluri sunt afectate de lipsa unui suport institutionalizat si trec prin perioade de izolare si singuratate.
Asociatia Embriologilor AER recunoaste ca oamenii au nevoie de informare in legatura cu alegerile viitoare si de aceea militam pentru a oferi oportunitatea cat mai multor persoane afectate de aceasta boala sa intre in contact cu specialisti din domeniul reproducerii umane asistate (medici clinicieni, embriologi, medici endocrinologi, psihologi).sperand totodata sa avem pacienti care sa ne impartaseasca din experintele traite.
Astfel vom intelege cu totii ca suntem impreuna pentru a invinge aceasta boala!
Dorim ca Ziua Nationala a Infertilitatii sa fie momentul in care sa putem oferi informatii si suport tuturor celor care au nevoie
La Ziua Nationala a Infertilitatii ii puteti intalni pe membrii asociatiei AER,specialisti din domeniul reproducerii umane asistate cat si pe viitoarele mamici si viitorii tatici care va vor impartasi experienta lor.
Aceasta zi este un moment prielnic organizat de AER ca sa va informati asupra acestei boli si asupra optiunilor ce exista in acest moment. Orice ajutor pe care il dam, oricat de neinsemnat ni s-ar parea, va participa la asigurarea sansei ca in viitor un pui de om sa le poata spune si lor: mami , tati!
ESTE LA INDEMANA TA!

Ne-ar face deosebita placere ca un numar cat mai mare dintre dumneavoastra sa participati la acest eveniment!

Localizare desfasurare eveniment
Cotroceni Business Center
Intrarea directa se face prin Bd.Vasile Milea, intre AFI Cotroceni Mall si Bd.Iuliu Maniu,
Corp A, Intrarea 2, Etaj 3, aripa din dreapta, a 8 a usa pe partea stanga. Mijloace de transport:
Metrou - Statia Politehnica Troleibuze: 71, 93, 61, 62,
Autobuze: 105, 139, 136, 236, 336
La aprox 1 statie distanta, Bd.Timisoara:
Tramvaie 8, 25,47

25/11/2010
Sursa: Stirimedicale.ro


Sfaturi sanatoase

Evita deshidratarea

Nu trebuie sa astepti pana ti se face sete pentru a te hidrata. Solutia cea mai potrivita este sa bei apa pe tot parcursul zilei pentru a preveni deshidratarea.

vezi urmatorul sfat!

Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii