Trimite unui prieten Printeaza pagina

Vanzarile Grupului Roche in primul trimestru al 2011 - in linie cu estimarile pentru intregul an

Concernul farmaceutic elvetian Roche anunta o crestere stabila, in moneda locala, a vanzarilor globale ale Grupului, pe primele trei luni ale anului 2011 la 11.1 miliarde franci elvetieni. Pentru intregul an, se estimeaza ca vanzarile totale ale Grupului Roche precum si si cele ale Diviziei de Farmaceutice (cu exceptia Tamiflu) vor creste cu un procent de o singura cifra, in moneda locala, in linie cu piata, datorita impactului reformei sistemului de sanatate din Statele Unite si al masurilor de austeritate, la nivel european. Pentru Divizia de Diagnostice se estimeaza din nou o crestere semnificativa, peste media pietei, determinata de lansarea de noi produse in toate domeniile de activitate ale acestei divizii.

Severin Schwan, CEO al Roche, a declarat cu privire la rezultatele companiei in primele trei luni ale anului 2011: "Vanzalile Grupului in primele trei luni confirma faptul ca ne vom indeplini obiectivele de vanzari estimate pentru acest an. Inca de la inceputul anului, am anuntat rezultate pozitive pentru 7 studii clinice importante, de faza II si III, ce deja sustin cresterea previzionata pentru urmatorii ani".

Rezultatele Diviziei de Farmaceutice in primul trimestru 2011

Vanzarile Diviziei de Farmaceutice a Roche, excluzand Tamiflu, in primul trimestru al anului 2011, au crescut cu 1% in moneda locala, pana la 8,7 miliarde CHF, confirmand previziunile pentru intreg anul. Aceasta crestere a fost sustinuta in principal de medicamentele din portofoliul de oncologie, poliartrita reumatoide si anemie.

In primul trimestru al anului 2011, Roche a anuntat rezultate pozitive pentru sapte studii clinice inportante, dintre care sase vor sta la baza aprobarii ulterioare a unor noi medicamente sau a unor noi indicatii pentru medicamente deja inregistrate, in cancerul de piele, ovarian, pulmonar si de san, majoritatea insotite de teste de diagnosticare specifice, ceea ce intareste pozitia Roche de lider in medicina personalizata.

Vanzarile Diviziei de Diagnostice in 2011

Vanzarile Diviziei de Diagnostice au atins in primul trimestru al anului 2011 cifra de 2.4 miliarde de franci elvetieni, in crestere cu 6% in moneda locala, divizia consolidandu-si astfel pozitia de lider pe piata diagnosticarii in vitro. Aceste performante au fost sustinute in special de vanzarile domeniilor de activitate Professional Diagnostics si Tissue Diagnostics. Roche isi extinde portofoliul in domeniul medicinei personalizate, oferind teste pentru monitorizarea terapiei in hepatita B, iar in anul 2011 vor fi de asemenea lansate teste pentru identificarea biomarkerilor BRAF, KRAS si EGFR, specifici anumitor tipuri de cancer.

Despre Roche

Avand sediul central in Basel, Elvetia, Roche este lider in domeniul cercetarii medicale, prin cele doua divizii ale sale: divizia de farmaceutice si divizia de diagnostice. Roche este cea mai mare companie de biotehnologie, la nivel mondial, si produce medicamente diferentiate clinic in domeniul oncologiei, virologiei, bolilor inflamatorii, bolilor metabolice si afectiunilor sistemului nervos central.

Roche este de asemenea lider mondial in diagnosticul in-vitro, diagnosticarea cancerului si pionier in managementul diabetului. Strategia Roche cu privire la medicina personalizata isi propune sa ofere medicamente si tehnici de diagnostic care sa aduca imbunatatiri reale ale starii de sanatate si calitatii vietii pacientilor si sa imbunatateasca ratele de supravietuire.

In anul 2010, Roche a avut peste 80.000 de angajati in intreaga lume si a investit peste 9 miliarde de franci elvetieni in cercetarea si dezvoltarea de noi produse. La sfarsitul anului 2010, Grupul Roche a raportat vanzari in valoare totala de 47,5 miliarde de franci elvetieni. Compania Genentech din Statele Unite, este detinuta in intregime de Roche si membra a Grupului Roche. Roche detine de asemenea pachetul majoritar de actiuni la compania japoneza Chugai Pharmaceutical.

14/04/2011
Sursa: Stirimedicale.ro


Sfaturi sanatoase

Evita deshidratarea

Nu trebuie sa astepti pana ti se face sete pentru a te hidrata. Solutia cea mai potrivita este sa bei apa pe tot parcursul zilei pentru a preveni deshidratarea.

vezi urmatorul sfat!

Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii