Trimite unui prieten Printeaza pagina

Simtex-OC organizeaza un simpozion pentru managerii de spitale, la Cluj Napoca

Organismul de certificare Simtex organizeaza, in data de 14 septembrie, la Cluj Napoca, simpozionul cu tema: Implementarea si certificarea sistemelor calitatii in spitale parghie de gestionare a cerintelor legale si de reglementare conform standardelor de acreditare CoNAS si a OMFP 946. Evenimentul, care face parte dintr-o serie dedicata de unitatilor spitalicesti din Romania, se adreseaza, de aceasta data, zonei de centru a tarii, vizand judetele Cluj, Bihor, Mures, Alba, Sibiu.

La simpozion si-au anuntat participarea manageri de spitale din zona, autoritati locale, reprezentanti ai Casei de Asigurari de Sanatate Cluj, ai Colegiului Medicilor si ai Directiei de Sanatate Publica locale.

Simpozionul Implementarea si certificarea sistemelor calitatii in spitale parghie de gestionare a cerintelor legale si de reglementare conform standardelor de acreditare CoNAS si a OMFP 946 ofera oportunitatea de a realiza un dialog concret intre reprezentantii institutiilor sanitare si specialistii din domeniu, cu scopul identificarii unei maniere rationale si eficiente de a indeplini seturi variate de cerinte impuse de Ministerul Sanatatii Publice, Casa Nationala de Asigurari de Sanatate si Comisia Nationala pentru Acreditarea Spitalelor si de a identifica programe si resurse de finantare, spune Mariana Ionescu, Director General al Simtex-OC. La aceasta manifestare sunt asteptati manageri ai institutiilor din domeniul sanatatii din zona de centru a tarii. Participarea la eveniment este gratuita, in limita locurilor disponibile, subliniaza Mariana Ionescu .

Evenimentul va avea loc la hotelul Royal Classic din Cluj Napoca, intre orele 9-13.00.

Agenda simpozionului cuprinde:

- Cerintele standardelor CoNAS de acreditare a spitalelor
- Cerintele standardelor de management / control intern la entitatile publice conform ordinul OMFP 946
- Cerintele standardelor ISO 9001 si ISO 15189, conditii de contractare ale Casei Nationale de Asigurari de Sanatate
- Implementarea si certificarea sistemelor calitatii in spitale
- Trasabilitatea intre cerintele OMFP 946 si cerintele standardului de referinta ISO 9001
- Prevenirea si gestionarea riscurilor - Cerinte ale standardelor ISO 14001 si OHSAS 18001
- Certificarea sistemului de management al securitatii informatiei conform ISO 27001 - Instrument de implementare a cerintelor CoNAS privind managementul operational al informatiei, gestionarea datelor pacientilor, managementul resurselor umane.

Programul simpozionului:

09.00 - 09.30 Inregistrarea participantiilor
09.30 - 11.00 Sesiune de lucru
11.00 - 11.30 Pauza de cafea si gustari
11.30 - 13.00 Sesiune de lucru
13.00 - 14.00 Pranz

Simtex este unul dintre principalele organisme de certificare din Romania. Cu o experienta in piata de peste 15 ani si beneficiind de serviciile unei echipe de profesionisti, Simtex-OC are in portofoliu clienti din domeniul medical precum: Sanador, Spitalul Marie Curie, Institutul Clinic Fundeni, Spitalul Clinic Coltea, Centru Medical Medas, Spitalul Clinic Nicolae Malaxa, Medinst Diagnostic Romano-German, Spitalul de Urgenta Prof. Dr Gerota.

27/08/2011
Sursa: www.televiziunea-medicala.ro


Sfaturi sanatoase

Evita deshidratarea

Nu trebuie sa astepti pana ti se face sete pentru a te hidrata. Solutia cea mai potrivita este sa bei apa pe tot parcursul zilei pentru a preveni deshidratarea.

vezi urmatorul sfat!

Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii