Trimite unui prieten Printeaza pagina

Se lanseazat INFOPTIC - primul proiect european de formare profesionala din Romania din sectorul...

Se lanseazat INFOPTIC - primul proiect european de formare profesionala din Romania din sectorul optica si optometrie.

Miercuri, 18 mai, ora 11:00, in sala Iridium Grand Ballroom a hotelului Howard Johnson Grand Plaza din Bucuresti va avea loc evenimentul de lansare a proiectului "INFOPTIC - Informare si formare la nivelul sectorului optica si optometrie", implementat de Patronatul Optica si partenerii sai Colegiul UCECOM "Spiru Haret", SC Optiplaza SRL, SC Sover Optica Shops SRL si The Association of British Dispensing Opticians (ABDO).

Strategia nationala pivind formarea profesionala arata ca principalul deficit al pietei muncii este lipsa unei calificari profesionale si lipsa actualizarii acestei calificari. Studiile recente intreprinse la nivelul sectorului confirma aceasta slaba pregatire profesionala sau lipsa unei formari profesionale adecvate a resurselor umane angajate.

INFOPTIC isi propune sa contribuie la la dezvoltarea sectorului optica si optometrie si la cresterea calitatii serviciilor oferite persoanelor cu deficiente de vedere.

In cadrul conferintei de lansare se vor prezenta obiectivele proiectului, rezultatele asteptate precum si principalele activitati care vor fi derulate pe parcursul lunilor de implementare. La eveniment vor participa atat reprezentanti ai mediilor politic si academic, cat si angajatori si angajati din sector.

17/05/2011
Sursa: Stirimedicale.ro


Sfaturi sanatoase

Evita deshidratarea

Nu trebuie sa astepti pana ti se face sete pentru a te hidrata. Solutia cea mai potrivita este sa bei apa pe tot parcursul zilei pentru a preveni deshidratarea.

vezi urmatorul sfat!

Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii