Trimite unui prieten Printeaza pagina

Salvati Copiii a demarat o ampla campanie umanitara, care si-a gasit ecou in randul romanilor si...

Salvati Copiii a demarat o ampla campanie umanitara, care si-a gasit ecou in randul romanilor si strainilor.

Campania de strangere de fonduri pentru sprijinirea celor peste 900 de copii sever afectati de inundatiile devastatoare din nordul Moldovei a gasit un ecou puternic in randul celor care pot sa ajute. Pana pe 13 iulie, 53.500 de euro au fost donati in contul celor care au nevoie de toata solidaritatea noastra, pentru a depasi drama prin care au trecut.

Din fondurile astfel colectate, dintre care aproape 43.500 de euro fonduri Salvati Copiii din Romania, Marea Britanie, Olanda, Norvegia si 10.000 euro, donatie BCR, Salvati Copiii Romania a asigurat interventia de urgenta in localitatile calamitate Dornesti (318 copii), Zamostea (50 copii), Voivodeasa (200 copii), Bilca (150 copii) din judetul Suceava si Dorohoi (200 copii) din judetul Botosani. Astfel, echipele SCR au ajuns la cei peste 900 de copii, cu ajutoarele de imediata necesitate: apa potabila, alimente neperisabile, produse igieno-sanitare, detergenti, pampers, precum si imbracaminte, incaltaminte si jucarii. 22 de tone de ajutoare constand in mobilier, lenjerie de pat, perne, paturi, covoare, tacamuri, vesela, patuturi si carucioare pentru copii, obiecte electrocasnice au fost distribuite de Salvati Copiii in colaborare cu Prefectura si Jandarmeria judetului Mures. 5 tone de lapte au fost distribuite ca ajutor primit din partea Raraul S.A.

Salvati Copiii Romania continua campania "Ajuta apele sa se retraga si din ochii lor!", facand un apel la solidaritate si implicare sociala. Din suma estimata la 154.000 de euro, mai sunt necesari 100.500 euro pentru ca acesti copiii sa fie cat mai rapid integrati in taberele scolare si in activitati educationale pana la 1 septembrie.

Donatiile se pot face:
- online - www.salvaticopiii.ro/romania/donati
- in contul deschis de Salvati Copiii Romania, Filiala Suceava, la BCR Suceava: RO15 RNCB 0234 0230 4870 0010

15/07/2010
Sursa: Stirimedicale.ro


Sfaturi sanatoase

Evita deshidratarea

Nu trebuie sa astepti pana ti se face sete pentru a te hidrata. Solutia cea mai potrivita este sa bei apa pe tot parcursul zilei pentru a preveni deshidratarea.

vezi urmatorul sfat!

Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii