Trimite unui prieten Printeaza pagina

Roche este recunoscut, pentru al doilea an consecutiv, ca lider global in domeniul farmaceutic in...

Roche este recunoscut, pentru al doilea an consecutiv, ca lider global in domeniul farmaceutic in domeniul farmaceutic in Dow Jones Sustainability.
Pentru al doilea an consecutiv, Roche a fost desemnat liderul sectorului farmaceutic al Dow Jones Sustainability Indexes (DJSI). Aceasta clasare in topul celor mai mari companii farmaceutice, la nivel mondial - companii ce pun accentul pe dezvoltare sustenabila - reflecta angajamentul Roche fata de angajatii sai, fata de comunitate si de mediu.

Selectia anuala in DJSI World si DJSI STOXX presupune o analiza amanuntita a performantei economice, sociale si a celei legate de protectia mediului a companiilor, analiza realizata de SAM, un grup de investitii ce se ocupa exclusiv de analiza strategiilor de investitii sustenabile. Pe langa elementele sectoriale specifice - cum ar fi strategiile care vizeaza accesul la medicamente si standardele legate de distributie si aprovizionare - sunt evaluati factori precum guvernanta corporatista, managementul riscului, practicile de resurse umane, gradul de implicare al factorilor de decizie si preocuparea pentru protectia mediului. Roche a fost inclus in DJSI World si STOXX din 2004 si a fost desemnat pentru prima data lider al sectorului farmaceutic in anul 2009.

"Suntem deosebit de incantati ca Roche este recunoscut, pentru al doilea an consecutiv, ca lider al sectorului farmaceutic din Dow Jones Sustainability Indexes (DJSI)", a declarat Severin Schwan, CEO al Roche. "Pozitia noastra ca unul dintre liderii Dow Jones Sustainability Indexes (DJSI) este, de asemenea, un stimulent pentru a ne dezvolta in continuare strategia pe termen lung, in timp ce vom continua sa oferim tratamente inovatoare pacientilor cu nevoi medicale neacoperite inca."

Proiectele Roche din domeniul dezvoltarii sustenabile includ, printre altele, diminuarea consumului de energie si imbunatatirea eficientei energetice, in scopul reducerii emisiilor de carbon, implicarea in comunitatile locale prin initiative caritabile precum si dezvoltarea unor noi strategii prin care sa fie puse la dispozitia pacientilor din intreaga lume produse si servicii medicale inovatoare si de calitate.

Despre Dow Jones Sustainability Indexes (DJSI)
Lansat in 1999, Dow Jones Sustainability Indexes reprezinta primul sistem global de indici de urmarire a rezultatelor financiare ale celor mai importante companii care deruleaza proiecte de dezvoltare sustenabila si este bazat pe cooperarea dintre Dow Jones Indexes, STOXX Limited si SAM.

14/09/2010
Sursa: Stirimedicale.ro


Sfaturi sanatoase

Evita deshidratarea

Nu trebuie sa astepti pana ti se face sete pentru a te hidrata. Solutia cea mai potrivita este sa bei apa pe tot parcursul zilei pentru a preveni deshidratarea.

vezi urmatorul sfat!

Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii