Trimite unui prieten Printeaza pagina

Perfectionare in terapia medico-chirurgicala de urgenta a arsurilor pentru copii de varsta mica

Perfectionare in terapia medico-chirurgicala de urgenta a arsurilor pentru copii de varsta mica (0-4 ani) la nivel multiregional.

Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii "Grigore Alexandrescu" din Bucuresti, in calitate de autoritate contractanta, Clinica de chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva a Spitalului Clinic de Urgenta Judetean Constanta si Spitalul clinic de copii Brasov, in calitate de parteneri nationali, anunta lansarea proiectului "Perfectionare in terapia medico-chirurgicala de urgenta a arsurilor pentru copii de varsta mica (0-4 ani) la nivel multiregional", avand o perioda de implementare de 24 de luni si o valoare totala de 55.18355,76 RON.

Arsura este unul dintre cele mai devastatoare accidente, cu risc vital major, tratament indelungat si consecinte psihologice si sociale semnificative. Interventia terapeutica eficienta in arsuri presupune un grad complex de pregatire a cadrelor medicale, dotare si organizare specifica si abordare standardizata. Obiectivul general al proiectului il reprezinta "Dezvoltarea competentelor medicale pentru personalul medical in domeniul terapiei medico-chirurgicale de urgenta a arsurilor pentru copii cu varsta intre 0-4 ani la nivel multiregional".

Proiectul isi propune sa realizeze formarea profesionala specifica in terapia medico-chirurgicala de urgenta a arsurilor prin folosirea sistemului de videoconferinta si utilizarea platformei de instruire elearning. Grupul tinta al proiectului este alcatuit din 1690 de cadre medicale, reprezentand 560 de medici si 1130 asistenti medicali. Proiectul contribuie la utilizarea eficienta a capitalului uman deosebit de valoros existent in prezent in sistemul medical romanesc.

Pentru mai multe detalii si informatii referitoare la proiectul "Perfectionare in terapia medico-chirurgicala de urgenta a arsurilor pentru copii de varsta mica (0-4 ani) la nivel multiregional" puteti contacta:
Mari Ionita - Consilier Juridic
tel: 0724.053.164
email: alexandrescugrigore@yahoo.com

06/05/2011


Sfaturi sanatoase

Evita deshidratarea

Nu trebuie sa astepti pana ti se face sete pentru a te hidrata. Solutia cea mai potrivita este sa bei apa pe tot parcursul zilei pentru a preveni deshidratarea.

vezi urmatorul sfat!

Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii