Trimite unui prieten Printeaza pagina

Ministerul Sanatatii va aloca spitalului din municipiul Falticeni peste 71 milioane de lei...

Ministerul Sanatatii va aloca spitalului din municipiul Falticeni peste 71 milioane de lei pentru finalizarea lucrarilor de constructie si dotare ale spitalului nou.

Lucrarile la acesta unitate au inceput in urma cu mai multi ani. Noua investitie este necesara deoarece, in prezent spitalul functioneaza in mai multe cladiri, unele foarte vechi, altele retrocedate ceea ce influenteaza negativ desfasurarea actului medical.
Anul acesta sunt alocati 1 milion de lei pentru demararea investitiilor.

CSEKE Attila, ministrul Sanatatii a prezentat astazi in sedinta de Guvern, Hotararea de Guvern privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai investitiei, asa cum a promis in vizita pe care a efectuat-o la sfarsitul saptamanii trecute in judetul Suceava.

Odata aprobata Hotararea de Guvern, autoritatile locale pot incepe licitatiile pentru demararea constructiilor la noul spital, care vor dura aproximativ 2 ani. Suprafata totala construita va fi de 15 593 mp.

Noul Spital din municipiul Falticeni va avea 239 paturi si va deservi o populatie de peste 150 000 de persoane din zona.

12/11/2010 Ministerul Sanatatii
Sursa: Stirimedicale.ro


Sfaturi sanatoase

Evita deshidratarea

Nu trebuie sa astepti pana ti se face sete pentru a te hidrata. Solutia cea mai potrivita este sa bei apa pe tot parcursul zilei pentru a preveni deshidratarea.

vezi urmatorul sfat!

Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii