Trimite unui prieten Printeaza pagina

Ministerul Sanatatii aloca fonduri pentru 62 unitati sanitare, din reteaua proprie in vederea...

Ministerul Sanatatii aloca fonduri pentru 62 unitati sanitare, din reteaua proprie in vederea achizitionarii de echipamente de detectie si avertizare incendiu, mentenanta si instruire personala.

In urma analizelor efectuate la nivelul unitatilor sanitare cu paturi, ministrul Sanatatii, CSEKE Attila a aprobat repartitia sumei de aproximativ 8 500 000 lei pentru dotarea mai multor spitale cu sisteme de detectie si avertizare de fum.

Pentru evitarea oricaror blocaje in desfasurarea procedurilor de achizitie publica, s-a luat decizia ca acestea sa fie organizate la nivelul fiecarei unitati cu paturi, cu finantare de la minister.

Ministerul Sanatatii analizeaza posibilitatea ca, in anul 2011, in functie de prevederile bugetare, sa repartizeze fonduri si altor unitati sanitare pentru evitarea producerii unor evenimente grave si derularea in conditii optime a activitatii medicale.

28/09/2010 Ministerul Sanatatii
Sursa: Stirimedicale.ro


Sfaturi sanatoase

Evita deshidratarea

Nu trebuie sa astepti pana ti se face sete pentru a te hidrata. Solutia cea mai potrivita este sa bei apa pe tot parcursul zilei pentru a preveni deshidratarea.

vezi urmatorul sfat!

Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii