Trimite unui prieten Printeaza pagina

Medas ofera analiza PSA gratuit tuturor barbatilor de peste 45 de ani

Cu ocazia Saptamanii Internationale a Urologiei (12-16 septembrie 2011), Centrul de Excelenta in Urologie MEDAS lanseaza Programul de depistare precoce a cancerului de prostata, oferind testare PSA in mod gratuit tuturor barbatilor cu varsta peste 45 ani.

Centrul MEDAS de Excelenta in Urologie beneficiaza de personal medical inalt calificat si de tehnologie de varf, fiind singura clinica privata din Romania unde poti efectua o serie de teste unice de diagnosticare precoce a cancerului de prostata: PCA3 - primul test genetic total neinvaziv pe baza analizei de urina, cea mai noua metoda de depistare precoce a cancerului de prostata; punctia biopsie transrectala ghidata ecografic confirmata anatomo-patologic.

"Preventia este una dintre metodele cele mai eficace de a pastra un nivel bun de sanatate, iar programele de aducere la cunostinta publicului larg a problemelor la care trebuie sa fie atent sunt un mod de gandire pentru noi la MEDAS. Lansam acest program in speranta ca venim in ajutorul persoanelor care un acorda sufcienta atentie aspectelor de sanatate" - a declarat doctor Simona Iolanda Ateia, Directorul General al grupului MEDAS.

15/09/2011


Sfaturi sanatoase

Evita deshidratarea

Nu trebuie sa astepti pana ti se face sete pentru a te hidrata. Solutia cea mai potrivita este sa bei apa pe tot parcursul zilei pentru a preveni deshidratarea.

vezi urmatorul sfat!

Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii