Trimite unui prieten Printeaza pagina

Inca 7 functii de conducere au fost eliminate in urma reorganizarii mai multor institutii

Dupa reducerea a 577 de functii de conducere create suplimentar in unitatile sanitare publice ti eliminarea a 84 functii de director adjunct din cadrul directiilor de sanatate publica, Ministerul Sanatatii continua masurile de eficientizare ti reorganizare a institutiilor din sistem
La propunerea Ministerului Sanatatii, Guvernul Romaniei a aprobat ieri Ordonanta de Urgenta privind reorganizarea unor institutii din domeniul sanitar precum ti pentru modificarea ti completarea unor acte normative din domeniul sanatatii.

Conform noilor prevederi, Centrul National pentru Organizarea ti Asigurarea Sistemului Informational ti Informatic in Domeniul Sanatatii s-a desfiintat. Activitatea Centrului a fost preluata, prin absorbtie, de catre Institutul National de Sanatate Publica. Noua institutie va numara cu 5 posturi de director mai putin.

Agentia Nationala a Medicamentului ti Oficiul Tehnic de Dispozitive Medicale au fost comasate prin fuziune, formand Agentia Nationala a Medicamentului ti a Dispozitivelor Medicale. De aici au fost eliminate 2 functii de conducere.

In termen de 15 zile de la data intrarii in vigoare a actului normativ aprobat aseara in tedinta de Guvern, institutiile publice supuse reorganizarii vor incheia protocoalele de predare-primire.

Prin hotarari de guvern ulterioare se vor decide ti restructurarile de personal din noile institutii create.

Masura reorganizarii unor institutii din domeniul sanitar era necesara in vederea eficientizarii activitatii.

02/07/2010 Ministerul Sanatatii
Sursa: Stirimedicale.ro


Sfaturi sanatoase

Evita deshidratarea

Nu trebuie sa astepti pana ti se face sete pentru a te hidrata. Solutia cea mai potrivita este sa bei apa pe tot parcursul zilei pentru a preveni deshidratarea.

vezi urmatorul sfat!

Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii