Trimite unui prieten Printeaza pagina

HOUSTON FARMA PRACTIC EDITIA V - Eforie Nord 10-12 iunie 2011

Houston NPA organizeaza in perioada 10 - 12 iunie 2011, la Hotel Europa din Eforie Nord (Str. Republicii, nr. 13, jud. Constanta, Sala de conferinte Ballroom Europa) "Houston Farma Practic", a cincea manifestare dintr-o serie de evenimente regionale dedicate farmacistilor si asistentilor de farmacie. Editia a cincea va reuni peste doua sute de farmacisti din judetele Constanta, Tulcea, Galati, Braila, Ialomita si Calarasi. Pentru farmacistii si asistentii de farmacie din alte judete sunt alocate 30 de locuri, iar rezervarile se fac in ordinea inscrierilor.

Programul este creditat de Colegiul Farmacistilor din Romania cu 20 puncte EFC pentru farmacisti si 10 puncte pentru asistentii de farmacie. Temele dezbatute au fost selectate in urma unui sondaj de opinie efectuat in randul participantilor, iar minim o treime din durata fiecarei prezentari este alocata sectiunii de intrebari si raspunsuri.

Houston Farma Practic reprezinta o serie de conferinte regionale organizate de Houston NPA cu scopul informarii corecte a farmacistilor si asistentilor de farmacie asupra subiectelor importante din sistemul farmaceutic. Fiecare editie a Houston Farma Practic cuprinde dezbateri legate de particularitatile si provocarile profesiei de farmacist, dar si prezentari despre noutatile existente pe piata de profil. Manifestarile Houston Farma Practic (HFP) isi propun sa abordeze intr-un mod inovativ comunicarea informatiei medicale de calitate catre farmacist si sa puna accentul atat pe ceea ce isi doresc sa afle farmacistii, cat si pe dialogul cu acestia.

Coordonatorul stiintific al acestei editii este prof. univ. dr. Gheorghe Taralunga, decanul Facultatii de Farmacie din cadrul Universitatii "Ovidius" din Constanta.

Printre alti lectori confirmati fac parte:

 • Prof. dr. Vasile Sarbu - Presedinte Societatea Romana de Chirurgie
 • Prof. univ. dr. Florin Tudose - Seful Departamentului Psihiatrie de legatura, Spitalul Universitar Bucuresti, Decan al Facultatii de Psihologie Sociologie, Universitatea "Spiru Haret"
 • Conf. dr. Catalina Tudose - presedinte Societatea Romana de Alzheimer
 • Prof. dr. Sorin Rugina, Spitalul de Boli Infectioase Constanta
 • Dr. Marius Uscatu - Centrul de Chirurgia Piciorului Bucuresti
 • Prof. univ. dr. Gheorghe Taralunga - Decan Facultatea de Farmacie din cadrul Universitatii "Ovidius" Constanta
 • Conf. univ. dr. Voinea Felix - Sef Clinica Urologie Constanta
 • Farm. spec. Horvath Geza
 • Dr. Cristina Maria Mihai, Constanta
 • Dr. Dan Farcas, Tg. Mures
 • Dr Iulia Belc

Printre temele care vor fi abordate la eveniment: diabetul - abordare integrata, nutritia pacientului cardiac, tulburarile de memorie si boala Alzheimer, interactiuni medicamentoase, farmacia populara a dacilor si plantele medicinale in ziua de astazi, depresie sau anxietate, antibioterapia intre avantaje si riscuri, monturile si bataturi-solutii, cum se introduce un medicament pe piata, mezoterapia fara ace, repopularea florei intestinale: mit sau realitate, tratamente cosmetice inovatoare, hipertensiunea matinala, produsele naturale, o alternativa eficienta si la indemana tuturor, noi produse lansate pe piata, etc.

Programul stiintific se va desfasura vineri (11.03.2011) intre orele 16.00 si 19.00; sambata (12.03.2011) intre orele 09.00 si 16.00, duminica fiind program liber.
Pentru informatii despre inscriere si eveniment, va rugam contactati pe: Corina Stancu, Coordonator evenimente (email: corina.stancu@houston.ro ; telefon: 0723.856.179).

***

Despre Houston Farma Practic

In 2011 sunt programate 6 astfel de evenimente regionale desfasurate sub brandul Houston Farma Practic, dedicate farmacistilor si asistentilor de farmacie.

 • Houston Farma Practic Muntenia (B, IF, GR, DB, PH) organizat la Sinaia, 11-13 martie 2011
 • Houston Farma Practic Ardeal (CJ, AB, BN, SJ, SM, MM), organizat la Baile Felix, 13-15 mai 2011
 • Houston Farma Practic Sud (CT, TL, GL, BR, IL, CL), organizat la Eforie Nord, 10-12 iunie 2011
 • Houston Farma Practic Vest (TM, HD, CS, GJ, MH), 1-3 iulie 2011
 • Houston Farma Practic Moldova (IS, SV, VS, NT, BC, BT), septembrie 2011
 • Houston Farma Practic Centru (MS, BV, SB, CV, HR), noiembrie 2011

Pentru informatii despre inscriere la evenimentele viitoare, va rugam contactati pe: Corina Stancu, Coordonator evenimente (email: corina.stancu@houston.ro; telefon: 0723.856.179).

***

Despre Houston NPA

Echipa Houston NPA are mai mult de 20 de ani de experienta cumulata in vanzari, editarea de publicatii pentru personalul medical si farmaceutic si in organizarea de evenimente. Houston NPA si-a inceput activitatea in martie 2009 cu scopul de a actiona ca o punte de legatura intre companiile farmaceutice-publicul larg-asociatiile de pacienti-medici-farmacisti.

Publicatia anuala "Ghidul Pacientului Roman", "Forumul national al asociatiilor de pacienti", seria de evenimente pentru publicul larg "Intalnirile SaFrIna", evenimentele regionale dedicate farmacistilor "Houston Farma Practic" si campania sociala "Inscrie-te in asociatia de pacienti" (www.asociatiidepacienti.ro), alaturi de "Conferinta Nationala Anuala a OAMGMAMR-Filiala Bucuresti", "Targul International de Cariere Medicale" (partener unic pe Romania al ultimelor 5 editii), evenimente pentru companii din industria farmaceutica, asociatii de pacienti din Romania sau presa au fost proiectele initiate de Houston NPA in ultimul an. In 2011 vom continua cu succes toate aceste proiecte enumerate mai sus si vom incepe noi colaborari.

09/06/2011
Sursa: Stirimedicale.ro


Sfaturi sanatoase

Evita deshidratarea

Nu trebuie sa astepti pana ti se face sete pentru a te hidrata. Solutia cea mai potrivita este sa bei apa pe tot parcursul zilei pentru a preveni deshidratarea.

vezi urmatorul sfat!

Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii