Trimite unui prieten Printeaza pagina

Guvernul Romaniei a aprobat Hotararea privind desfiintarea si reorganizarea unor unitati sanitare...

Guvernul Romaniei a aprobat Hotararea privind desfiintarea si reorganizarea unor unitati sanitare din judetul Bihor.

Conform hotararii s-a aprobat desfiintarea Spitalului de Pneumoftiziologe Oradea si a Spitalului de Neurologie si Psihiatrie Oradea, unitati ale caror management a fost preluat de catre Consiliul Local Oradea.

Cele doua sectii de spitale vor functiona fara personalitate juridica, in structura Spitalului Clinic Municipal "Dr. Gavril Curteanu" Oradea.

Masura a fost luata pentru eficientizarea cheltuielilor legate de personalul din aparatul functional, administrativ si de deservire. De asemenea, se asigura premisele pentru introducerea unui management unitar, precum si posibilitatea utilizarii unor platforme comune privind serviciile de laborator, investigatii paraclinice, servicii care necesita investitii mari in vederea acreditarii acestora.

Se urmareste totodata cresterea calitatii serviciilor medicale oferite populatiei si asigurarea accesului neconditionat al asiguratilor la serviciile medicale oferite.

09/12/2010 Ministerul Sanatatii
Sursa: Stirimedicale.ro


Sfaturi sanatoase

Evita deshidratarea

Nu trebuie sa astepti pana ti se face sete pentru a te hidrata. Solutia cea mai potrivita este sa bei apa pe tot parcursul zilei pentru a preveni deshidratarea.

vezi urmatorul sfat!

Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii