Trimite unui prieten Printeaza pagina

Dr. Ozana Moraru a sustinut o sesiune de chirurgie live la Congresul Societatii Elene de Implantolog

Bucuresti, 26 februarie 2014 - in perioada 21-23 februarie, doctorii Ozana si Cristian Moraru au fost invitati, pentru al doilea an consecutiv, la Congresul Societatii Elene de Implantologie Oculara, care a avut loc la Atena, si la care au participat peste 1.000 de oftalmologi din Grecia si din alte tari europene. Societatea Elena de Implantologie Oculara este membra deplina a European Society of Cataract and Refractive Surgery (Societatea Europeana de Cataracta si Chirurgie Refractiva.

Alaturi de alti cunoscuti chirurgi europeni (din Grecia, Franta, Germania, Austria, Elvetia si India), invitati ca speakeri si prezentatori la acest Congres, doctorii Ozana si Cristian Moraru au sustinut un simpozion pe tema celei mai noi tehnologii in operatia de cataracta si a implantelor oculare, Suita Cataracta Refractiva. Oculus este unul dintre cele trei centre europene care detin si aplica in operatii in mod curent aceasta tehnologie revolutionara.

Dr. Ozana Moraru a fost invitata si in calitate de chirurg, la sesiunea de Chirurgie Live a congresului, sesiune la care a demonstrat aplicarea in practica a acestei noi tehnologii, pe un caz extrem de dificil din punct de vedere chirurgical. Specialistul roman a remarcat ca tehnologia asistata prin sistemul de ghidaj tip GPS pentru centrarea operatiei si pozitionarea perfecta a cristalinului artificial, tehnologie la care chirurgii oftalmologi din Grecia nu au inca acces, este cea mai indicata in cazul cazurilor de cataracta foarte avansata, cu grave complicatii din punct de vedere medical.


Sfaturi sanatoase

Evita deshidratarea

Nu trebuie sa astepti pana ti se face sete pentru a te hidrata. Solutia cea mai potrivita este sa bei apa pe tot parcursul zilei pentru a preveni deshidratarea.

vezi urmatorul sfat!

Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii