Trimite unui prieten Printeaza pagina

Congresul International de Medicina Dentara pentru Studenti si Tineri Medici - DenTim - implineste p

Timisoara Dental Students Association organizeaza Congresul International de Medicina Dentara pentru Studenti si Tineri Medici, DenTim 2010, ce va avea loc intre 22-24 Aprilie 2010. Festivitatea de deschidere va avea loc in data de 22.04.2010, la restaurantul "La Renaissance", incepand cu orele 20.00. Festivitatea de inchidere va avea loc in data de 24.04.2010, la Hotel Roco, Izvin, incepand cu orele 21.00. Congresul se va desfasura in data de 23 si 24.04.2010, in Aula Magna a Universitatii de Medicina si Farmacie Timisoara, incepand cu orele 10.00.

Din dorinta de a oferi studentilor la Medicina Dentara un punct de referinta in activitatea academica, sociala si, bineinteles, stiintifica , s-a nascut in urma cu 4 ani, Congresul International de Medicina Dentara pentru Studenti si Tineri Medici, DenTim .

Acest eveniment ofera studentilor si tinerilor medici posibilitatea de a-si expune observatiile si cunostintele acumulate in domenii diverse ale medicinei dentare, in urma cercetarilor stiintifice, prin prezentarea lucrarilor proprii.

Totodata, acestia au sansa de a afla noutati din medicina dentara, prin intermediul lucrarilor prezentate de colegii din celelalte centre universitare, lucrari expuse in cadrul sesiunilor de comunicari stiintifice, fiind si un bun prilej pentru tineri de a socializa si a-si cunoaste mai bine colegii din domeniu, facilitand astfel eventualele colaborari.

Congresul va contine:

- trei sesiuni de comunicari stiintifice, doua vineri si una sambata;

- sesiune de prezentare a posterelor stiintifice, sambata;

- doua work-shopuri,sase conferinte sustinute de catre lectori straini si de catre lectorii romani din centrul nostru universitar;

- ceremonie de deschidere si una de inchidere unde se va realiza si premierea celor mai apreciate lucrari stiintifice ale evenimetului;

- petreceri organizate pentru participanti in data de 22 si 23 aprilie.

Sursa: Televiziunea-medicala.ro


Sfaturi sanatoase

Evita deshidratarea

Nu trebuie sa astepti pana ti se face sete pentru a te hidrata. Solutia cea mai potrivita este sa bei apa pe tot parcursul zilei pentru a preveni deshidratarea.

vezi urmatorul sfat!

Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii