Trimite unui prieten Printeaza pagina

Comisia Ministerului Sanatatii a finalizat evaluarea cauzelor care au dus la situatia conflictuala..

Comisia Ministerului Sanatatii a finalizat evaluarea cauzelor care au dus la situatia conflictuala creata in Spitalul Judetean Braila

Raportul inaintat astazi ministrului Sanatatii subliniaza ca sunt necesare masuri de reorganizare a unitatii medicale pentru eficientizarea activitatii, dar cu respectarea, din partea managementului, a normativelor in vigoare privind acordarea unor drepturi ale personalului angajat, in conditiile legii.

Comisia a mai aratat ca, din cauza structurii organizatorice actuale, exista o serie de profile de activitate subdivizate care duc la dublarea unor servicii. Mai mult, sunt neglijate serviciile acordate in ambulatoriul integrat si este supradimensionata schema de personal administrativ.

Reprezentantii Ministerului Sanatatii au constatat ca, desi contractele cu casa de asigurari de sanatate sunt in scadenta de plata, exista cheltuieli de personal de peste 85%, lunar.

Ministerul Sanatatii a platit toate arieratele pe care spitalul le avea catre furnizori, in valoare de aproximativ 26 milioane de lei.

Unitatea sanitara se afla in administrarea Consiliului Judetean Braila, motiv pentru care Ministerul Sanatatii isi manifesta disponibilitatea pentru continuarea unui dialog democratic, in vederea rezolvarii reorganizarii unitatii, in cadru legal.

17/09/2010 Ministerul Sanatatii
Sursa: Stirimedicale.ro


Sfaturi sanatoase

Evita deshidratarea

Nu trebuie sa astepti pana ti se face sete pentru a te hidrata. Solutia cea mai potrivita este sa bei apa pe tot parcursul zilei pentru a preveni deshidratarea.

vezi urmatorul sfat!

Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii