Trimite unui prieten Printeaza pagina

Colesterol marit? Redu-l in mod natural! Pe 2 si 3 octombrie testeaza-ti gratuit colesterolul...

Colesterolul iti da batai de cap? Dobrogea-Benecol desfasoara pe 2 si 3 octombrie a doua actiune de testare gratuita a colesterolului din cadrul campaniei de informare si educare a populatiei "Colesterol marit? Redu-l in mod natural!". Actiunea se va desfasura in incinta magazinul Dobrogea Fresh 3, intrarea de pe Blvd. Alexandru Lapusneanu, din Constanta. Sambata, 2 octombrie oamenii isi pot testa colesterolul in intervalul 10:00 - 14:00, iar duminica, intre orele 9:00 - 13:00.

Evenimentul de masurare a colesterolului gratuit este al doilea de acest gen desfasurat de Dobrogea-Benecol. Si de aceasta data, persoanele interesate sa isi cunoasca nivelul de colesterol vor beneficia de acest test, de interpretarea rezultatelor analizei dar si de sfaturi medicale cu privire la modalitatile de reducere a colesterolului in mod natural, GRATUIT! Mai mult, primele 10 persoane care vor fi depistate cu un nivel al colesterolului peste limita normala vor beneficia gratuit de kitul de reducere a colesterolului, ce consta in asigurarea dozei zilnice recomandate de paine Dobrogea-Benecol, pe durata a doua saptamani.

"Colesterol marit? Redu-l in mod natural!" este o campanie de informare a populatiei cu privire la colesterol si la efectele negative pe care le are asupra organismului uman. De asemenea, aceasta campanie urmareste educarea publicului cu privire la practica testarii de colesterol in mod frecvent, ca modalitate de preventie pentru afectiunile cardiovasculare si nu numai. Rata mortalitatii din cauza bolilor cardiovasculare in Romania este de 61% din numarul total de decese, ceea ce face ca Romania sa fie una din tarile fruntase, la acest capitol, in Europa. Acest tip de actiuni se vor desfasura lunar, pe o perioada de un an de zile, in supermarketuri, farmacii si parcuri, in marile orase ale tarii.

Painea Dobrogea-Benecol este prima paine functionala din Romania, cu efect de reducere a colesterolului. Acest produs este recomandat persoanelor care sufera de diabet, pacientilor cu boli cardiovasculare, celor cu hipercolesterolemie familiala, dar si persoanelor care vor sa adopte o alimentatie sanatoasa.

Dobrogea Grup este o companie privata cu capital 100% romanesc si reprezinta de aproape 50 de ani unul din cei mai importanti producatori din domeniul morarit-panificatie din Romania. Compania ofera azi clientilor si consumatorilor sai peste 300 de produse din 5 domenii de activitate: morarit, panificatie - patiserie, produse congelate, cereale mic dejun si biscuiti.
Produsele Dobrogea sunt echilibrate din punct de vedere nutritional, sunt produse sanatoase, de cea mai buna calitate, care pastreaza gustul si aroma produselor traditionale romanesti. Compania Dobrogea Grup a lansat de-a lungul timpului produse si activitati in premiera pentru piata romaneasca, noi branduri si concepte, produse functionale, cu rol in imbunatatirea starii de sanatate a organismului.

02/10/2010
Sursa: Stirimedicale.ro


Sfaturi sanatoase

Evita deshidratarea

Nu trebuie sa astepti pana ti se face sete pentru a te hidrata. Solutia cea mai potrivita este sa bei apa pe tot parcursul zilei pentru a preveni deshidratarea.

vezi urmatorul sfat!

Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii