Trimite unui prieten Printeaza pagina

Centrofarm demareaza campania de testare gratuita a auzului si continua campania de dermoanaliza

Bucuresti, 4 iunie

In perioada 2 iunie-31 august, Centrofarm deruleaza in cadrul Programului Castiga Viata campania de testare a auzului in 11 farmacii din Bucuresti. Astfel, clientii Centrofarm pot beneficia gratuit de consultanta de specialitate. In plus, campania de dermoanaliza gratuita continua si in lunile iunie si iulie.

Servicii gratuite de testare a auzului

Centrofarm iti ofera posibilitatea sa-ti testezi gratuit auzul in una din cele 11 farmacii din Bucuresti - Galeriile Feeria; Auchan Titan; 13 Septembrie; Grand Arena; Glinka; Pajura; Oltenitei 1; Oltenitei 2; Perla; Basarabia; Universitate. In urma testarii, clientii care sunt depistati cu probleme de auz vor fi directionati catre un cabinet de specialitate si vor primi un tichet de reducere in valoare de 300 lei pentru achizitionarea oricarui tip de aparat auditiv din cabinetele de protezare auditiva Clarfon.

Serviciile gratuite de testare a auzului puse la dispozitia clientilor de catre Centrofarm constau in audiograma - cea mai raspandita metoda de evaluare auditiva, si audiometrie - test care masoara pierderea de auz a pacientului si ofera informatii care, interpretate, contribuie la diagnosticare sau la alegerea unui aparat auditiv. De asemenea, in cele 11 farmacii Centrofarm din Bucuresti se va afla consilierul de specialitate Clarfon, care va oferi sfaturi si recomandari clientilor.

"Este important sa diagnosticam din timp problemele de sanatate ale sistemului auditiv, pentru a preintampina probleme mai grave sau chiar iremediabile. Desi de multe ori nu ne dam seama de implicatii, chiar si muzica ascultata la volum ridicat in casti sau in cluburi poate avea repercursiuni negative asupra noastra. Ii invitam, prin urmare, pe toti clientii Centrofarm sa se programeze la aceste testari gratuite. Nu toate afectiunile au simptome usor sesizabile si preventia este cel mai bun medicament.", a declarat Mirela Morosanu, director medical Centrofarm.

"Ne bucuram ca putem sa sprijinim aceasta campanie. Consilierea de specialitate oferita de Clarfon in farmaciile Centrofarm le este de un real folos clientilor, care vor primi recomandari pentru ingrijirea urechilor si vor fi indrumati catre un cadru medical de specialitate in baza rezultatului de la testul de auz.", a declarat Laura Mihale, Sef Departamanet Audiologie, CLARFON S.A.

Dermoanaliza gratuita in 5 farmacii Centrofarm din Bucuresti

Campania de educare si informare privind identificarea tipului de ten si ingrijirea lui - "Centrofarm iti pune tenul sub lupa" - continua. In perioada 1 iunie - 31 iulie, clientii Centrofarm pot beneficia gratuit de servicii de consultanta de specialitate si dermoanaliza. In plus, la achizitionarea de produse cosmetice in valoare minima de 200 lei pe un singur bon, in cadrul campaniei, clientii vor primi gratuit un supliment MaxiLife pentru frumusetea pielii.

Centrofarm iti pune tenul sub lupa si te invita la una dintre cele 5 farmacii din Bucuresti - Galeriile Orhideea; Piata Romana; Universitate; Liberty Center si Auchan Titan, pentru a-ti face gratuit o dermoanaliza. Prin acest test, se va putea stabili si tipul de sensibilitate al pielii tale. Vei afla daca tenul tau este cu predispozitie alergica sau intolerant la anumite produse, daca are cuperoza sau tendinta de pigmentare neuniforma. In plus, consilierul de specialitate Centrofarm iti va oferi o solutie de ingrijire sau, in functie de rezultatul dermoanalizei, te va indruma catre un cadru medical de specialitate.

Mai multe detalii despre cele doua campanii poti afla la Tel Verde (linia este activa de luni pana vineri, intre orele 09:00-18:00) sau de pe www.centrofarm.ro.

Locatii farmacii Centrofarm: Romana Bd. Dacia nr.35; Universitate Str. Ion Ghica nr.1, parter; Orhideea Splaiul Independentei nr. 210-210 B; Galeriile Feeria Sos. Bucuresti-Ploiesti, Nr. 44 A; Auchan Titan B-dul 1 Decembrie 1918 Nr.33A; 13 Septembrie Cal. 13 Septembrie Nr. 65-69 Bl.65-67; Grand Arena B-dul Metalurgiei Nr.12-18; Glinka Str. Glinka Nr. 7; Pajura Str Pajura, Nr. 13-15; Oltenitei 1 Sos. Oltenitei Nr.56 Bl.11C; Oltenitei 2 Sos.Oltenitei Nr.162; Bloc 3; Perla Sos. Stefan cel Mare Nr. 1-3; Basarabia Bd. Basarabia, nr.116, bl. L13B, parter; Liberty Center Sos. Progresului Nr. 151-171.

Despre Programul Castiga Viata

In cadrul Programului Castiga Viata, farmaciile Centrofarm deruleaza campanii medicale de preventie, care au ca obiectiv informarea, educarea si prevenirea unor afectiuni cu incidenta ridicata, precum: bolile cardiovasculare, diabetul, afectiunile pulmonare, osteoporoza, afectiuni ale pielii, obezitatea, alergiile respiratorii si cancerul de col uterin. Campaniile medicale desfasurate de Centrofarm au loc sub patronajul Ministerului Sanatatii si al Directiei de Sanatate Publica.

Toti clientii posesori de card Centrofarm se pot testa in cadrul campaniilor derulate in cadrul Programului Castiga Viata si, in plus, au acces gratuit la peste 10.000 de servicii de preventie, in baza punctelor acumulate pe card. Serviciile mentionate sunt publicate periodic in catalogul "Castiga Viata", distribuit in farmaciile Centrofarm si disponibil online pe www.centrofarm.ro.

Despre Clarfon

Clarfon este compania care a adus pentru prima data pe piata romaneasca tehnologia modulara la aparatele auditive intraauriculare. Consultul audiometric si consultanta protetica sunt gratuite, Clarfon implicandu-se activ in informarea populatiei cu privire la importanta auzului. Clarfon este noul concept in protezarea auditiva, fiind printre cele mai tinere companii de profil din Romania. Activitatea companiei incepe in 2003, prin deschiderea a 3 cabinete cu locatii premium in Bucuresti, urmand pe parcurs dezvoltarea unei retele nationale de cabinete pentru protezarea auditiva, ce se ridica la standarde vest-europene.
Clarfon a devenit lider de piata, reusind sa castige in 2005 locul 3 in topul national al firmelor private pe domeniul articolelor medicale si ortopedice - performanta unica pentru o companie de acest fel.

Despre farmaciile Centrofarm

Centrofarm are o experienta de peste 80 de ani pe piata farmaceutica din Romania. Prin campaniile medicale pe care le realizeaza in cadrul Programului "Castiga Viata", Centrofarm isi asuma misiunea de a contribui la ingrijirea si imbunatatirea starii de sanatate a romanilor si incearca sa le schimbe atitudinea fata de propria sanatate.
Centrofarm detine in prezent 55 de farmacii, dintre care 34 in Bucuresti si 21 in tara.

Info: Dr. Mirela Morosanu, Director Medical Centrofarm
Tel: 021.313.12.88, marketing@centrofarm.ro
www.centrofarm.ro
facebook.com/centrofarm


Sfaturi sanatoase

Evita deshidratarea

Nu trebuie sa astepti pana ti se face sete pentru a te hidrata. Solutia cea mai potrivita este sa bei apa pe tot parcursul zilei pentru a preveni deshidratarea.

vezi urmatorul sfat!

Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii