Trimite unui prieten Printeaza pagina

Aproximativ 1300 de cadre medicale au trecut pragul Targului International de Cariere Medicale

Oferte pentru locuri de munca permanente si temporare, salarii de la 3000 de euro in sus sau chiar 2000 de lire/saptamana ca Resident Medical Officer in spitalele private din Marea Britanie, oportunitati de dezvoltare profesionala excelente, cursuri de limba straina pentru medici si familiile acestora, asistenta in procesul de inregistrare si relocare sunt doar cateva dintre avantajele oferite de angajatori medicilor clujeni in cadrul Targului International de Cariere Medicale care a avut loc la CLUJ-NAPOCA in acest weekend.

Aproximativ 1300 de medici tineri si medici cu experienta, farmacisti, asistenti medicali, dentisti, studenti la medicina sau proaspeti absolventi au vizitat sambata si duminica cea Targul International de Cariere Medicale si Farmaceutice, cel mai mare eveniment de recrutare din domeniul medical si farmaceutic din Europa si primul care a fost realizat in Romania. Targul este organizat bianual de dr. Grzegorz Chodkowski (MedPharmCareers.com), in colaborare cu Houston NPA, partenerul oficial pentru Romania.

16/11/2010
Sursa: Stirimedicale.ro


Sfaturi sanatoase

Evita deshidratarea

Nu trebuie sa astepti pana ti se face sete pentru a te hidrata. Solutia cea mai potrivita este sa bei apa pe tot parcursul zilei pentru a preveni deshidratarea.

vezi urmatorul sfat!

Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii