Trimite unui prieten Printeaza pagina

Continutul nutritiv si caloric al produselor derivate din cereale

Tabel cu continutul in proteine, lipide (grasimi), glucide (carbohidrati) si calorii la 100 g parte comestibila, al produselor derivate din cereale.

Aliment
Proteine
%
Lipide (grasimi)
%
Glucide (carbohidrati)
%
Calorii
Paine alba de grau
8.6
1.2
45.9
234
Paine alba de grau cu cartofi
6.5
0.1
47.7
223
Paine alba fara sare
7.6
0.1
47.1
225
Paine neagra
7.3
0.3
41.7
203
Paine integrala
8.4
0.3
47
230
Paine graham
7.3
0.5
43.2
211
Paine de secara
6.2
0.5
44.2
212
Faina de grau (extractie 30%)
10.8
0.9
73.6
354
Faina de grau (extractie 75%)
11
1.1
72.9
354
Faina de grau (extractie 85%)
11.5
1.4
71.3
352
Faina de porumb
9.6
1.7
72.1
351
Arpacas de orz
9.5
1.5
72
348
Orez decorticat
7.6
1
75.8
351
Gris
11.2
0.8
73.3
354
Paste fainoase obisnuite
9.6
1
75.9
360
Paste fainoase cu oua
10.2
2.2
79.1
386

Sfaturi sanatoase

Evita deshidratarea

Nu trebuie sa astepti pana ti se face sete pentru a te hidrata. Solutia cea mai potrivita este sa bei apa pe tot parcursul zilei pentru a preveni deshidratarea.

vezi urmatorul sfat!

       

Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!



© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii